Advokat Beograd cover slika

Advokat Beograd Branislava Krnic logo O nama Advokat Beograd

Advokat Branislava Krnic u kancelariji

Advokatska kancelarija Krnić

Možete nam verovati

Svaki slučaj je drugačiji. Prethodni rezultati ne podrazumevaju da se sličan rezultat očekuje i u narednom slučaju. Međutim, naši dosadašnji rezultati ukazuju na profesionalizam advokata i istu posvećenost u svakom konkretnom slučaju.

Zastupamo klijente u različitim područjima u oblasti prakse, uključujući razvod braka, nedavanje izdržavanja, povrede na radu, naknada štete, sastavaljanje ugovora, upis u katastar nepokretnosti, sastavljanje tužbi i žalbi, starateljstvo, otpremnine, sastavljanje krivične prijave, zastupanje u krivičnom postupku.

Advokat Branislava Krnic potpis

Branislava Krnić
Osnivač advokatske kancelarije

Advokat Beograd logo

Advokat Beograd

Osnivac advokatske kancelarije Krnic

Upoznajte nas

Advokat Branislava Krnić

Advokatsku kancelariju je osnovala Branislava N. Krnić, advokat u Beogradu. Rođena u Kikindi, 1988. godine. Nakon stečenog zvanja ekonomski tehničar u srednjoj školi, upisuje Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu – poslovno-pravni smer.Tokom studiranja obavlja praksu u Agrobanci i jednoj renomiranoj advokatskoj kancelariji, gde stiče iskustvu u oblasti privrednog poslovanja. Fakultet završava 2013. godine i iste godine upisuje master studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu – građansko-pravni modul, gde stiče zvanje master pravnika. Master rad piše na temu „Deoba zajedničke imovine bračnih i vanbračnih partnera“, gde pažljivo obrađuje jednu od najčešćih situacija do koje dolazi nakon prestanka trajanja zajednice života bračnih i vanbračnih partnera.Nakon završenih osnovnih studija obavlja pripravničku vežbu u advokatskoj kancelariji, gde je stekla veliko iskustvo u oblasti građansko-pravnih, imovinskih i obligacionih odnosa. Posle položenog pravosudnog ispita pri Ministarstvu pravde otvorila je svoju advokatsku kancelariju i započela samostalno kao advokat u Beogradu.


Profesionalno iskustvo:

  • Potpredsednik sekcije Mladi advokati Advokatske komore Beograda
  • Član izvršnog odbora sekcije Mladi advokati
  • Jedan od pet članova Fonda solidarnosti Advokatske komore Beograda
  • Član stručnog tima Advokatske komore Beograda u radu
    Komisije za kontrolu zakonitosti pružanja pravne pomoći

Učesnica seminara i raznih obuka u zemlji i inostranstvu, kao što su:


Upoznajte
tim advokata
u Beogradu

Naš pristup je praktičan i usmeren ka klijentu, i svakom dogovoru, a mi smo posvećeni pružanju efikasnih i vrhunskih pravnih usluga. Naš prioritet je merenje vašeg uspeha zasnovanog na rastu kvaliteta našeg rada.

Advokat Beograd logo

Ignorantia iuris nocet

Nepoznavanje prava škodi