Advokat Beograd cover slika mob Advokat Beograd cover slika

Advokat Beograd Branislava Krnic logo O nama Advokat Beograd

Advokat Branislava Krnic

Branislava Krnić

Advokat u Beogradu


Advokatsku kancelariju je osnovala Branislava N. Krnić, advokat u Beogradu. Rođena u Kikindi, 1988. godine. Nakon stečenog zvanja ekonomski tehničar u srednjoj školi, upisuje Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu – poslovno-pravni smer.

Tokom studiranja obavlja praksu u Agrobanci i jednoj renomiranoj advokatskoj kancelariji, gde stiče iskustvu u oblasti privrednog poslovanja.
Fakultet završava 2013. godine i iste godine upisuje master studije na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu – građansko-pravni modul, gde stiče zvanje master pravnika. Master rad piše na temu „Deoba zajedničke imovine bračnih i vanbračnih partnera“, gde pažljivo obrađuje jednu od najčešćih situacija do koje dolazi nakon prestanka trajanja zajednice života bračnih i vanbračnih partnera.

Nakon završenih osnovnih studija obavlja pripravničku vežbu u advokatskoj kancelariji, gde je stekla veliko iskustvo u oblasti građansko-pravnih, imovinskih i obligacionih odnosa.
Posle položenog pravosudnog ispita pri Ministarstvu pravde otvorila je svoju advokatsku kancelariju i započela samostalno kao advokat u Beogradu.

Imenovana je za potpredsednicu sekcije Mladi advokati Advokatske komore Beograda, kao i člana Izvršnog odbora ove Sekcije, u decembru 2017. godine, kada je ista i osnovana, gde zajedno sa ostalim kolegama brine o učvršćavanju položaja mladih advokata i zaštiti njihovih interesa.

Osnivanjem Fonda solidarnosti Advokatske komore Beograda u decembru 2017. godine, imenovana je za jednog od pet članova ovog Fonda.

Kao član stručnog tima Advokatske komore Beograda, u radu Komisije za kontrolu zakonitosti pružanja pravne pomoći, nastoji da da svoj lični doprinos u borbi za zaštitu interesa profesije.

Učesnica seminara i raznih obuka u zemlji i inostranstvu, kao što su:

  • "Bezbednost u Srbiji i regionu"
  • "Borba protiv terorizma"
  • "Pravo Evropske unije"
  • "Značaj lobiranja u savremenom društvu"
  • "Stanje i perspektive advokature u Srbiji"

Advokatska kancelarija je osnovana na principima profesionalne odgovornosti, lojalnosti, kvaliteta, znanja i međusobnom poštovanju sa klijentima. Nastoji da uspostavi dugoročnu saradnju sa klijentima, zasnovanu na međusobnom poverenju i poštovanju. U svom poslu nastupamo sa velikom dozom profesionalizma i odgovornosti, u svemu posvećeni svojim klijentima.

Još nekoliko reči o nama


Naša vizija

Mi zaista verujemo da je svaki slučaj kao nečiji život i da ga treba tretirati tako.

Bogato iskustvo

Prvi utisak - mlad advokat, naša vizija je "mladi, ali bolji" sa nama je veliki broj zadovoljnih klijenata.

Naš rezultat

Na rezultate gledamo samo ukoliko smo Vama pomogli, tako da sa sigurnošću tvrdimo da imamo jako dobar rezultat.

Advokat Beograd mozete nam verovati

Možete nam verovati


Svaki slučaj je drugačiji. Prethodni rezultati ne podrazumevaju da se sličan rezultat očekuje i u narednom slučaju.
Međutim, naši dosadašnji rezultati ukazuju na profesionalizam advokata i istu posvećenost u svakom konkretnom slučaju.

Zastupamo klijente u različitim područjima u oblasti prakse, uključujući razvod braka, nedavanje izdržavanja, povrede na radu, naknada štete, sastavaljanje ugovora, upis u katastar nepokretnosti, sastavljanje tužbi i žalbi, starateljstvo, otpremnine, sastavljanje krivične prijave, zastupanje u krivičnom postupku.

Pogledajte blog
Logo

Neminem laedere.

Zabranjeno je prouzrokovati štetu drugome.

Klijenti o nama


Logo

Contractus contrahentibus lex esto.

Ugovor neka bude stranama zakon.